Beste vermogensbeheerder
van Nederland

Lees hieronder waarom de onafhankelijke vakjury van IEX Gouden Stier ons twee keer op rij heeft verkozen tot Beste Vermogensbeheerder.

Verkiezing Beste Vermogensbeheerder

De prijs voor Beste Vermogensbeheerder wordt jaarlijks uitgereikt door IEX Gouden Stier. Al bijna 15 jaar selecteert IEX Gouden Stier de beste beleggingsinitiatieven in de markt. In 2015 én 2016 won Care IS de Gouden Stier in de categorie 'Beste Vermogensbeheerder van Nederland'.

 

Onafhankelijke vakjury

Voor het bepalen van de beste vermogensbeheerder is een onafhankelijke vakjury samengesteld. Naast juryvoorzitter Marcel Tak en IEX hoofdredacteur Pieter Kort wordt met drie verschillende kennispartners samengewerkt: AF Advisors, Finner en Crowdfundmarkt. Vermogensbeheerders worden onder andere beoordeeld op Kosten, Risicobeheer en Rendement.

 

De selectie vindt plaats op basis van objectieve, transparante criteria. Deze worden beschreven in de juryrapporten die na de uitreiking worden gepubliceerd. De Beste Keuze van IEX Gouden Stier is een gewaardeerd keurmerk binnen de financiële wereld.

Care IS Beste Keuze
Care IS Beste Vermogensbeheerder

Waarom is Care IS twee keer op rij de beste vermogensbeheerder van Nederland?

Volgens de vakjury had Care IS vermogensbeheer een uitermate compleet beleggingsvoorstel. De jury was positief over het beleggingsbeleid, risicobeleid en realistische rendementsverwachtingen. Daarnaast prees de jury het actief meedenken met de klant: “Care IS had meerdere scenario’s uitgewerkt om de klant een goed inzicht te geven in zijn beleggingsdoel en de haalbaarheid daarvan. Zo lieten zij zien wat er gebeurt als je eerder wilt stoppen met werken of bijvoorbeeld vijf jaar langer doorwerkt”, aldus de vakjury.

Wat betekent de prijs voor beleggers?

Steeds meer Nederlanders beleggen. Het is echter niet eenvoudig om de juiste beleggingskeuzes te maken. De prijs voor Beste Vermogensbeheerder is een onafhankelijk keurmerk en laat zien dat beleggers zorgeloos kunnen vertrouwen in onze dienstverlening. IEX zegt er het volgende over:

 

"Winnaars van de IEX Gouden Stier behoren tot de beste producten, diensten en aanbieders die er op dit moment in de markt te vinden zijn. Op deze manier wil IEX Gouden Stier de Nederlandse beleggers informeren én inspireren in de zoektocht naar de beste beleggingsoplossing."

 

Andere prijzencategorieën

Naast de Gouden Stier voor Beste Vermogensbeheerder reikt de vakjury nog een aantal prijzen uit. Zo worden onder andere prijzen uitgedeeld voor: Beste Online Vermogensbeheerder, Beste Beleggingsfonds, Beste Indexproduct en Beste Broker.

 

IEX Gouden Stier Beste Keuze

Sinds 2018 wordt geen winnaar meer verkozen. In plaats daarvan maar bepaalt IEX Gouden Stier de Top 5 ‘Beste Keuzes’ in de markt. Er wordt dus niet één beste vermogensbeheerder gekozen maar vijf partijen die volgens de vakjury de Beste Keuze zijn als het gaat om vermogensbeheer. Care IS behoort ook tot deze vijf.

Care IS Beste Keuze
  • Ontvang per e-mail
    Binnen enkele seconden
  • Ontvang per Post
    Binnen 2 werkdagen in huis
Deze week 30 keer aangevraagd.

Door uw gegevens in te vullen, kan Care IS u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@care-is.nl

Hierin leest u onder andere:


  • Informatiebrochure
  • Hoe wij uw beleggingsportefeuille samenstellen
  • 10 tips voor opbouw en behoud van uw vermogen
  • Overzicht risicoprofielen Care IS