De kosten van vermogensbeheer

Wij maken altijd alle kosten inzichtelijk


Kosten zijn afhankelijk van uw inleg en risicoprofiel

Vul hieronder uw inlegbedrag in en klik een op een gewenst risicoprofiel.


Bedrag Risicoprofiel

De kosten om uw vermogen te laten beleggen, bestaan uit drie verschillende onderdelen: De beheerkosten van Care IS, de kosten van de depotbank en de beheerkosten van de beleggingsproducten.

Toelichting op de kosten dienstverlening

Voor het beheren van uw vermogen brengt Care IS een beheervergoeding in rekening. Deze bedraagt 0,80% per jaar, exclusief btw. Deze vergoeding die u als klant betaalt, is onze enige bron van inkomsten. Wij werken niet met verborgen provisies of indirecte beloningen en zijn daarom volledig onafhankelijk.

De depotbank zorgt voor de bewaring van uw beleggingen en het uitvoeren van transacties. Care IS werkt hiervoor samen met BinckBank. Zij brengen hiervoor een Servicefee in rekening. De hoogte hiervan is afhankelijk van de omvang van uw belegd vermogen. Bij een belegd vermogen van €250.000,- bedraagt het percentage 0,10% op jaarbasis.
De kosten voor het uitvoeren van transacties variëren van jaar tot jaar. Bij een belegd vermogen van €250.000,- betaalde u in 2018 een percentage van 0,05%. Omdat Care IS geen onnodige transacties uitvoert, houden we de transactiekosten laag en houdt u meer rendement over.

Toelichting op de kosten beleggingsproducten

Voor de samenstelling van uw beleggingsportefeuille maakt Care IS gebruik van ETF’s en indexfondsen. De kosten van deze beleggingsproducten zijn aanzienlijk lager dan die van traditionele, actieve beleggingsfondsen. De gemiddelde beheerkosten bedragen 0,24% per jaar. Een uitgebreidere toelichting op bovenstaande kosten leest u in het document Duidelijk over kosten.

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Hierin leest u onder andere:

  • Ontvang per e-mail
    Binnen enkele seconden
  • Ontvang per Post
    Binnen 2 dagen in huis
Deze week 34 keer aangevraagd.

Door uw gegevens in te vullen, kan Care IS u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@care-is.nl

Care IS gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijke te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.