Klantervaringen

Gerard van der Toorn
Gerard van der Toorn
'Safe Financieel Advies' (Spanje)
Eigenaar

In twee jaar tijd had ik mijn 4e accountmanager bij mijn vorige vermogensbeheerder. Na mijn overstap naar Care IS heb ik al 4 jaar een vast contactpersoon die mij ook proactief benadert.

Corry van den Broek
Corry van den Broek

Ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Care IS. Het kennismakingsgesprek was erg prettig en ook het beleggingsvoorstel dat ik heb mogen ontvangen was verhelderend. Er word vooral een goed inzicht gegeven in wat je kunt verwachten. Hiervoor belegde ik bij een grootbank en daar was dat toch een stuk onpersoonlijker. Zowel mijn persoonlijke aanspreekpunt als wel de medewerkers op kantoor zijn deskundig en erg behulpzaam.

Familie van de Vorstenbosch
Familie van de Vorstenbosch

Wij zijn heel tevreden over Care IS. We hebben een mooi rendement behaald en vooral het contact met onze accountmanager en overige medewerkers is goed. Afspraken worden nagekomen, ze zijn zeer punctueel en de persoonlijke begeleiding is erg prettig.

Peter Bezemer
Peter Bezemer
AEX / Euronext
Oud bestuurder

Ik beleg sinds 2011 bij Care IS  tot mijn grote tevredenheid. Ze noemen het zelf wel eens de Volendamse aanpak. Ik wil voor mijn vermogen nooit meer anders dan de veilige en nuchtere no nonsense aanpak van Care IS vermogensbeheer.

Piet Kes
Piet Kes
Schoonmaakbedrijf Succes
Mede-Eigenaar

Na wisselende ervaringen met diverse beleggingsdeskundigen ben ik er van overtuigd geraakt dat beleggen het werk is van echte professionals. Naast betere rendementen geeft de breed gespreide portefeuille van Care IS mij rust en vertrouwen.

Ruud Hesse
Ruud Hesse
Arts

Voor mij staat Care IS voor uitstekende dienstverlening en goed resultaat met persoonlijke touch bij aantrekkelijk kostenplaatje.

Antoinette Kalkman
Antoinette Kalkman
Boek Schuld & Boete
Auteur

Nadat Care IS mij inzichtelijk heeft gemaakt hoeveel (verborgen) kosten ik betaalde bij de grootbank ben ik direct overgestapt. Ik betaal nu ruim 1,50% minder kosten voor het beheer van mijn vermogen en het verwachte rendement is hoger. Bovendien een prettig en klantgericht team van medewerkers!

J. Cleij
J. Cleij
Delft

Voor het beheer van mijn pensioenvermogen heb ik een inventarisatie gedaan naar een geschikte vermogensbeheerder. Ik heb gekozen voor Care IS omdat zij na een prettig vrijblijvend gesprek het meest concrete en duidelijke beleggingsvoorstel hebben uitgewerkt.

Gerrie Eijlers
Gerrie Eijlers
GWD Minden
Professioneel handbalkeeper

De mensen van Care IS hebben mij overtuigd door hun visie dat vermogensbehoud voor vermogensgroei gaat. Naast het juiste risicobeheer zijn ook de rendementen uitstekend. De aanpak van Care IS werkt voor mij en mijn vermogen.

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Hierin leest u onder andere:

 • Inzicht in onze beleggingsstrategie
 • De modelportefeuille van Care IS
 • Een uitgebreid rendementsoverzicht
 • Informatie over veiligheid en vergunningen
 • Actie: €250,- transactietegoed bij het openen van een rekening
 • Ontvang per e-mail
  Binnen enkele seconden
 • Ontvang per Post
  Binnen 2 dagen in huis
Deze week 12 keer aangevraagd.

Door uw gegevens in te vullen, kan Care IS u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@care-is.nl

Care IS gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijke te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.