Wie zijn wij?

Care IS beheert ruim €400 miljoen euro, is twee keer op rij verkozen tot Beste Vermogensbeheerder van Nederland door IEX Gouden Stier en krijgt al jarenlang de maximale score bij verschillende vergelijkingswebsites.

Wij helpen u aan betere beleggingsresultaten

Care IS staat voor Care Investment Services. Henk Molenaar en Laurens Leek zijn in 2009 gestart met Care IS om mensen te helpen aan betere beleggingsresultaten. Dat doen we vanuit ons kantoor in Volendam al ruim 10 jaar onafgebroken op dezelfde manier: we maken persoonlijk kennis, communiceren helder over wat we doen en beleggen met de focus op vermogensbehoud.

 

Tweemaal verkozen tot beste vermogensbeheerder

In 2015 én 2016 is Care IS door IEX Gouden Stier verkozen tot Beste Vermogensbeheerder van Nederland! Volgens de vakjury had Care IS vermogensbeheer een uitermate compleet beleggingsvoorstel, heldere communicatie over het beleggingsbeleid, risicobeleid en realistische rendementsverwachtingen. Inmiddels hebben beleggers ruim 400 miljoen euro aan ons toevertrouwd. 

Care IS in de media

Niet alleen beleggers weten ons gemakkelijk te vinden. Ook door de media worden we regelmatig uitgenodigd om te schrijven en praten over beleggen. Zo zijn wij onder andere te horen en zien bij:

De Telegraaf NHD IEX Belegger.nl BNR Nieuwsradio

Onze mensen

Met een team van 12 enthousiaste medewerkers combineren we ruim 200 jaar beleggingservaring om iedere klant te helpen aan een beter beleggingsresultaat.mr. Henk Molenaar Bestuurder 06 55 38 15 20

Henk is als bestuurder bij Care IS verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring als bestuurder van financiële instellingen en private banks. Daarnaast vervult Henk een rol in verschillende raden van commissarissen. 

drs. Laurens Leek Bestuurder 06 21 58 30 54 DSI drs. Laurens Leek DSI Adviseren Beleggen Standaard: 257605

Laurens is binnen Care IS verantwoordelijk voor operationele zaken, risk en compliance. Laurens heeft o.a. als consultant bij verschillende banken en verzekeraars gewerkt waar hij adviseerde over operationele processen en beleggingen.

Klanten over Care IS

  • Ontvang per e-mail
    Binnen enkele seconden
Deze week 1 keer aangevraagd.

Door uw gegevens in te vullen, kan Care IS u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@care-is.nl

Hierin leest u onder andere:


  • Wie wij zijn
  • Hoe wij voor u beleggen
  • De risicoprofielen van Care IS
  • De rendementen en kosten