Uitnodiging Care IS introductieavond

Leestijd ± 2 minuut Laatste update: 17 apr 2020

Graag nodigen wij u uit voor onze introductieavond op donderdag 21 november 2013 aanvang 19.00 uur. Tijdens deze avond kunt u kennis maken met Care IS, onze unieke aanpak van vermogensbeheer en zullen we ingaan op een actueel beleggingsthema. Als locatie hebben we gekozen voor ‘Uniek Volendam’, het nieuwe interactieve Volendamse museum dat is gehuisvest in het stadion van ‘FC Volendam’. Het programma zal uit de volgende onderdelen bestaan:

Introductie Care IS vermogensbeheer

In 2009 is Care IS opgericht met als doel een vermogensbeheerproduct te ontwikkelen dat voldoet aan de eisen en wensen van vandaag en morgen. We zullen toelichtingen wat we anders doen, waarom we dit doen en wat dit voor onze klanten betekent.

Beleggingsthema: Is het dit keer anders?

We gaan in op de actuele marktontwikkelingen en de impact daarvan op uw belegging. We geven een nadere beschouwing over de lage maar stijgende rente, het Amerikaanse schuldenplafond, de afnemende groei in China en de werkloosheid in Europa.

Bezoek en rondleiding door ‘Uniek Volendam’.

Als virtuele gastheer neemt zanger Jan Smit u mee door zijn wereldberoemde dorp. Via humoristische ontmoetingen met bekende dorpsgenoten, unieke filmbeelden en vele muziekfragmenten krijgt u een beeld van het bijzondere succes-dna van Volendam. Daarnaast kunt u in dit virtuele museum geluidsfragmenten beluisteren van 105 gouden en platina platen, hoort u hoe straatventers uitgroeiden tot multinationals en leert u alles over de Volendamse kermis en de vele bijnamen. Zie voor meer informatie www.uniekvolendam.nl.

 

Rond 20.30 uur sluiten wij het programma af met een hapje en een drankje. Wij hopen dat met dit programma uw interesse is gewekt en dat wij u op deze avond mogen begroeten.

 

U kunt zich eenvoudig aanmelden via de mail .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of telefonisch 0299-720961. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een bevestiging met daarin een routebeschrijving.


Deel via social media: