Nieuws

Introduceer een nieuwe klant en ontvang beiden een dinercheque t.w.v. €100,-

Publicatie: 01 juli 2019

<?=$title?>

Bij Care IS kunt u tot en met 31 augustus 2019 profiteren van onze member-get-member actie. Kent u iemand die mogelijk geïnteresseerd is in vermogensbeheer? Beveel ons dan aan.

Presentatie klantbijeenkomst Care IS

Publicatie: 29 mei 2019

<?=$title?>

Afgelopen dinsdag 28 mei en donderdag 23 mei vond de klantbijeenkomst van Care IS plaats. Via onderstaande knop kunt u de digitale presentatie downloaden.

Marktupdate: handelsconflict weer op de voorgrond

Publicatie: 16 mei 2019

<?=$title?>

Beurskoersen waren de afgelopen twee weken beweeglijk vanwege het handelsconflict tussen de VS en China. Trump kondigde meer tarieven op Chinese importgoederen aan.

Toelichting wijziging portefeuille

Publicatie: 28 maart 2019

<?=$title?>

Donderdag 28 maart 2019 heeft Care IS enkele wijzigingen doorgevoerd binnen het obligatiestuk van uw beleggingsportefeuille. Hier lichten we de wijzigingen toe.

Webinar: Lessen van beleggingslegendes

Publicatie: 28 maart 2019

<?=$title?>

Er zijn beleggers die zoveel verdienen dat ze al snel niet meer hoeven te werken. Warren Buffett is het bekendste voorbeeld. Hij werd door zijn investeringen één van de rijkste mensen ter wereld.

Ontwikkelingen financiële markten

Publicatie: 25 februari 2019

<?=$title?>

Het jaar 2019 is sterk uit de startblokken gekomen. Dit in schril contrast met het laatste kwartaal van 2018. Aandelen zijn in 2019 inmiddels met ruim 10% gestegen.

Webinar: Beleggen als een PRO

Publicatie: 16 januari 2019

<?=$title?>

In het webinar leggen wij uit hoe professionele beleggers zulke beslissingen nemen. Wat vinden zij belangrijk, waar houden zij rekening mee en hoe stellen ze hun beleggingsportefeuille samen.

BinckBank in het nieuws

Publicatie: 11 januari 2019

<?=$title?>

BinckBank heeft een overnamebod ontvangen van Saxo Bank. Als belegger bij Care IS houdt u een beleggings- rekening aan bij Binck. Maar voor u verandert er niets.

Care IS koopt aandelen terug

Publicatie: 03 december 2018

<?=$title?>

Na eerder de aandelenpositie in uw beleggingsportefeuille te hebben verlaagd, heeft Care IS vandaag (3 december) de weging van aandelen weer teruggebracht naar het normale, gewenste niveau.

Care IS verlaagt weging aandelen

Publicatie: 21 november 2018

<?=$title?>

Het jaar 2018 is tot nu toe beweeglijk voor beleggers. Als gevolg van de toegenomen risico's op de financiële markten hebben wij 20% van de aandelenpositie in uw beleggingsportefeuille verkocht.

Webinar: Succesvol beleggen in 2019

Publicatie: 15 november 2018

<?=$title?>

Op 13 december is het webinar Succesvol beleggen in 2019. We blikken terug op 2018 en kijken vooruit naar 2019. Verder geven we tips hoe beleggers behoud van vermogen centraal kunnen stellen.

Beweging op de aandelenbeurzen

Publicatie: 26 oktober 2018

<?=$title?>

Twee weken geleden las u in ons nieuwsbericht ‘Update ontwikkelingen financiële markten’ over de toegenomen beweeglijkheid op de beurzen. Ondanks een korte periode van rust, blijft het beweeglijk.

Update ontwikkelingen financiële markten

Publicatie: 11 oktober 2018

<?=$title?>

Afgelopen dagen zijn de koersen van aandelen gedaald. Na een positief 3e kwartaal is het sentiment in oktober versoberd. In dit nieuwsbericht lichten we de situatie op de financiële markten toe.

Wijziging in uw beleggingsportefeuille

Publicatie: 13 augustus 2018

<?=$title?>

Maandag 13 augustus heeft Care IS enkele wijzigingen doorgevoerd in uw beleggingsportefeuille. Hieronder lichten we deze wijzigingen toe. Welke transacties zijn uitgevoerd?De ...

Beleggen tijdens de zomermaanden

Publicatie: 07 augustus 2018

<?=$title?>

In de zomer is het op de beurs relatief rustig. Vanwege de vakanties zijn de handelsvolumes lager dan normaal. Toch is het voor ons niet de tijd om rustig achterover te zitten. Veel ...

Onze visie op het handelsconflict

Publicatie: 16 juli 2018

<?=$title?>

De laatste tijd zijn berichten over handelsconflicten weer terug in het nieuws. Wij geven hierover onze visie en bespreken de mogelijke gevolgen.

Beurzen maken pas op de plaats vanwege nieuwe importheffingen

Publicatie: 28 juni 2018

<?=$title?>

Sinds april zaten beurzen wereldwijd in een stijgende lijn. De afgelopen dagen is het sentiment echter veranderd.

Druk bezochte klantbijeenkomst

Publicatie: 08 juni 2018

<?=$title?>

  Op dinsdag 5 en donderdag 7 juni vond de elfde editie van onze klantbijeenkomst plaats. Ondanks het mooie weer was er wederom een mooie opkomst van meer dan 160 gasten. We kijken ...

Sterk begin van het tweede kwartaal 2018

Publicatie: 15 mei 2018

<?=$title?>

Na de beweeglijke maanden februari en maart, veerde het rendement in de maand april weer op. Hoewel de obligaties in de portefeuilles licht daalden (-0,10%), stegen de koersen van ...

Hoe wij de risico’s voor u beheersen

Publicatie: 12 april 2018

<?=$title?>

Na een relatief rustig 2017 is de beweeglijkheid op de financiële markten in 2018 teruggekeerd. We leggen u graag uit hoe wij omgaan met deze toegenomen risico's.

Servicefee BinckBank vanaf 2018 btw-vrij

Publicatie: 12 april 2018

<?=$title?>

Aan het einde van ieder kwartaal brengt BinckBank een servicefee in rekening. Tot en met 2017 was deze vergoeding onderhevig aan 21% btw. Vanaf 2018 is de btw op de servicefee ...

Vacature Sales en Accountmanager Care IS vermogensbeheer

Publicatie: 22 februari 2018

<?=$title?>

Als sales en accountmanager hou je je bezig met acquisitie van nieuwe relaties. Je bent de contactpersoon voor vermogende particulieren, stichtingen en bedrijven. Je bent niet alleen ...

Webinar: Staan beurzen te hoog?

Publicatie: 29 januari 2018

<?=$title?>

Klik hier om een herhaling van het webinar te bekijken. Steeds meer beurscommentators stellen de vraag staan de beurzen te hoog? Met de financiële crisis in het geheugen vragen ...

Profiteer t/m 28 februari van gratis transactietegoed

Publicatie: 31 december 2017

<?=$title?>

Tot en met 28 februari 2018 kunt u bij Care IS profiteren van gratis transactietegoed. Bij elke storting van €25.000,- op uw beleggingsrekening, ontvangt u nu tijdelijk €25,-.

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Hierin leest u onder andere:

 • Inzicht in onze beleggingsstrategie
 • De modelportefeuille van Care IS
 • Een uitgebreid rendementsoverzicht
 • Informatie over veiligheid en vergunningen
 • Actie: €250,- transactietegoed bij het openen van een rekening
 • Ontvang per e-mail
  Binnen enkele seconden
 • Ontvang per Post
  Binnen 2 dagen in huis
Deze week 12 keer aangevraagd.

Door uw gegevens in te vullen, kan Care IS u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@care-is.nl

Care IS gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijke te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.