Succesvol beleggen in 2019

Het jaar 2018 ligt bijna achter ons en 2019 dient zich alweer aan. De koersen profiteerden van zeer goede bedrijfscijfers, maar hadden last van het handelsconflict tussen de VS en China, de Italiaanse verkiezingsuitslag en de slepende Brexit-onderhandelingen. Wat mogen beleggers in 2019 verwachten? Waar liggen de kansen? En waar liggen de risico’s?

Terugblik en vooruitkijken

Tijdens dit webinar blikken we terug op 2018 en kijken we vooruit naar 2019. We geven een aantal concrete tips die u direct kunt gebruiken om succesvol te beleggen.


Let op: U kijkt naar een herhaling van dit webinar. U kunt daarom niet deelnemen aan polls of call-to-actions.

Let op: U kijkt naar een herhaling van dit webinar. U kunt daarom niet deelnemen aan polls of call-to-actions. Wilt u de op de hoogte blijven van nieuwe webinars of andere uitingen van Care IS laat dan hier uw e-mail adres achter:

  • Ontvang per e-mail
    Binnen enkele seconden
  • Ontvang per Post
    Binnen 2 werkdagen in huis
Deze week 9 keer aangevraagd.

Door uw gegevens in te vullen, kan Care IS u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@care-is.nl

Hierin leest u onder andere:


  • Inzicht in onze beleggingsstrategie
  • De modelportefeuille van Care IS
  • Een uitgebreid rendementsoverzicht
  • Informatie over veiligheid en vergunningen

Care IS gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijke te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.