Lessen van beleggingslegendes

Er zijn beleggers die zoveel verdienen dat ze al snel niet meer hoeven te werken. Warren Buffett is het bekendste voorbeeld. Wat kunnen we leren van de beleggingsstrategie van Buffett? En van een aantal andere beleggingslegendes: Ray Dalio (hedge fund manager), Sir John Templeton (pionier beleggingsfondsen), Jack Bogle (uitvinder indexbeleggen) en Yngve Slyngstad (Noors staatsfonds).

Hoe beleggen beleggingslegendes

In dit webinar leggen we uit hoe 5 van de grootste beleggingslegendes beslissingen nemen. Kiezen ze voor sterk groeiende bedrijven of juist voor bedrijven met een hoge winst? Kiezen ze voor een geconcentreerde portefeuille of goed gespreid?


Let op: U kijkt naar een herhaling van dit webinar. U kunt daarom niet deelnemen aan polls of call-to-actions.

Let op: U kijkt naar een herhaling van dit webinar. U kunt daarom niet deelnemen aan polls of call-to-actions. Wilt u de op de hoogte blijven van nieuwe webinars of andere uitingen van Care IS laat dan hier uw e-mail adres achter:

  • Ontvang per e-mail
    Binnen enkele seconden
  • Ontvang per Post
    Binnen 2 werkdagen in huis
Deze week 9 keer aangevraagd.

Door uw gegevens in te vullen, kan Care IS u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@care-is.nl

Hierin leest u onder andere:


  • Inzicht in onze beleggingsstrategie
  • De modelportefeuille van Care IS
  • Een uitgebreid rendementsoverzicht
  • Informatie over veiligheid en vergunningen

Care IS gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijke te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.