Beleggen om eerder te stoppen met werken

Het pensioen van miljoenen mensen staat onder druk. Steeds meer mensen willen daarom niet langer afhankelijk zijn van anderen voor hun pensioen. Zij nemen het heft in eigen handen om een zorgeloze oude dag te hebben. Hoe kunt u zelf zorgen dat u voldoende vermogen heeft om te kunnen stoppen met werken? Hoeveel vermogen heeft u daarvoor nodig?

Financieel onafhankelijk worden

In dit webinar leggen we uit hoe u het beste vermogen kunt opbouwen om financieel onafhankelijk te worden. We geven aan met welk bedrag u financieel onafhankelijk kunt zijn en hoeveel u apart moet zetten om dat doelvermogen te bereiken. We leggen uit waarom u door middel van beleggen wél eerder kunt stoppen met werken.


Let op: U kijkt naar een herhaling van dit webinar. U kunt daarom niet deelnemen aan polls of call-to-actions.

Let op: U kijkt naar een herhaling van dit webinar. U kunt daarom niet deelnemen aan polls of call-to-actions. Wilt u de op de hoogte blijven van nieuwe webinars of andere uitingen van Care IS laat dan hier uw e-mail adres achter:

  • Ontvang per e-mail
    Binnen enkele seconden
  • Ontvang per Post
    Binnen 2 werkdagen in huis
Deze week 9 keer aangevraagd.

Door uw gegevens in te vullen, kan Care IS u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@care-is.nl

Hierin leest u onder andere:


  • Inzicht in onze beleggingsstrategie
  • De modelportefeuille van Care IS
  • Een uitgebreid rendementsoverzicht
  • Informatie over veiligheid en vergunningen

Care IS gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijke te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.