Hoe wij uw vermogen beleggen

Als u kiest voor vermogensbeheer bij Care IS, dan wordt uw vermogen belegd door een professionele vermogensbeheerder met jarenlange ervaring. Care IS beheert vermogens vanaf € 100.000,-.

 

Vermogensgroei begint met vermogensbehoud

Als wij vinden dat de risico’s op de beurs toenemen, bouwen we de aandelen in uw beleggingsportefeuille stapsgewijs af. Door gebruik te maken van indexfondsen, spreiden we uw vermogen wereldwijd over meer dan 5.000 aandelen en bedrijfsobligaties.

 

Deskundige inventarisatie en uitgebreid beleggingsvoorstel

Voordat gestart wordt met beleggen vindt een inventarisatie plaats van uw financiële situatie, wensen en doelen. Vervolgens wordt met behulp van 2.000 beleggingssimulaties inzicht gegeven in de verschillende positieve en negatieve rendementsscenario’s. Met dit inzicht bepalen we samen met u, hoe wij uw beleggingsdoelen kunnen behalen.

 

Optimaliseren van de rendement-risicoverhouding

Om het rendement te verhogen of het risico te verlagen, beleggen we in (groepen) bedrijven met specifieke kenmerken. Dit wordt ook wel factorbeleggen genoemd. Care IS belegt onder andere in:

• Kwaliteitsbedrijven (Quality)

• Bedrijven met een lage koersbeweeglijkheid (Low volatility)

• Laag of ondergewaardeerde bedrijven (Value)

• Kleine en middelgrote bedrijven (Smallcap)

 

U zit nooit ergens aan vast

Care IS neemt het dagelijks beheer van uw vermogen uit handen, zonder dat u de grip op uw vermogen verliest. U heeft 24 uur per dag, 7 dagen per week online inzage in de actuele situatie van uw vermogen. Heeft u uw beleggingsdoel bereikt of wilt u beschikken over uw geld? U zit dan nooit ergens aan vast. Al onze beleggingen zijn dagelijks verhandelbaar en u betaalt geen extra kosten als u snel over uw geld wilt beschikken. Klik hier voor een video van de online inlogomgeving.