Als u kiest voor vermogensbeheer bij Care IS, dan wordt uw vermogen belegd door een professionele vermogensbeheerder met jarenlange ervaring. Care IS beheert vermogens vanaf € 100.000,-.

Vermogensgroei begint met vermogensbehoud

Als wij vinden dat de risico’s op de beurs toenemen, bouwen we de aandelen in uw beleggingsportefeuille stapsgewijs af. Door gebruik te maken van indexfondsen, spreiden we uw vermogen wereldwijd over meer dan 5.000 aandelen en bedrijfsobligaties.

Deskundige inventarisatie en uitgebreid beleggingsvoorstel

Voordat gestart wordt met beleggen vindt een inventarisatie plaats van uw financiële situatie, wensen en doelen. Vervolgens wordt met behulp van 2.000 beleggingssimulaties inzicht gegeven in de verschillende positieve en negatieve rendementsscenario’s. Met dit inzicht bepalen we samen met u, hoe wij uw beleggingsdoelen kunnen behalen.

Optimaliseren van de rendement-risicoverhouding

Om het rendement te verhogen of het risico te verlagen, beleggen we in (groepen) bedrijven met specifieke kenmerken. Dit wordt ook wel factorbeleggen genoemd. Care IS belegt onder andere in:
 

  • Kwaliteitsbedrijven (Quality)
  • Bedrijven met een lage koersbeweeglijkheid (Low volatility)
  • Laag of ondergewaardeerde bedrijven (Value)
  • Kleine en middelgrote bedrijven (Smallcap)

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Hierin leest u onder andere:

  • Ontvang per e-mail
    Binnen enkele seconden
  • Ontvang per Post
    Binnen 2 dagen in huis
Deze week 33 keer aangevraagd.

Door uw gegevens in te vullen, kan Care IS u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@care-is.nl

Care IS gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijke te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.