Klantervaringen

Gerrie Eijlers Handbalkeeper GWD Minden (Duitsland)

De mensen van Care IS hebben mij overtuigd door hun visie dat vermogensbehoud voor vermogensgroei gaat. Naast het juiste risicobeheer zijn ook de rendementen uitstekend. De aanpak van Care IS werkt voor mij en mijn vermogen.

Antoinette Kalkman Auteur van het boek Schuld & Boete

Nadat Care IS mij inzichtelijk heeft gemaakt hoeveel (verborgen) kosten ik betaalde bij de grootbank ben ik direct overgestapt. Ik betaal nu ruim 1,50% minder kosten voor het beheer van mijn vermogen en het verwachte rendement is hoger. Bovendien een prettig en klantgericht team van medewerkers!

Ruud Hesse Arts

Voor mij staat Care IS voor uitstekende dienstverlening en goed resultaat met persoonlijke touch bij aantrekkelijk kostenplaatje.

Piet Kes Mede-Eigenaar Schoonmaakbedrijf Succes

Na wisselende ervaringen met diverse beleggingsdeskundigen ben ik er van overtuigd geraakt dat beleggen het werk is van echte professionals. Naast betere rendementen geeft de breed gespreide portefeuille van Care IS mij rust en vertrouwen.

Gerard van der Toorn Eigenaar 'Safe Financieel Advies' (Spanje)

In twee jaar tijd had ik mijn 4e accountmanager bij mijn vorige vermogensbeheerder. Na mijn overstap naar Care IS heb ik al 4 jaar een vast contactpersoon die mij ook proactief benadert.