Privacy- en cookiebeleid

 Als u onze website bezoekt, bewaart en gebruikt Care Investment Services B.V. (hierna: Care IS) een aantal van uw persoonsgegevens. Ook verzamelt Care IS informatie over het gebruik van de website.

 

Privacy en persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn gegevens die direct of indirect iets zeggen over u, bijvoorbeeld uw naam of het IP-adres van uw computer. Care IS kan vragen om persoonsgegevens, bijvoorbeeld bij het invullen van een formulier op onze website. Alles wat met persoonsgegevens wordt gedaan, wordt ‘verwerken’ genoemd. Onder verwerken wordt verstaan het verzamelen, bewaren, raadplegen, gebruiken en verwijderen van persoonsgegevens.

 

Bij het verwerken van persoonsgegevens neemt Care IS de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp ) in acht. Persoonsgegevens worden door Care IS alleen verwerkt ten behoeve van de doeleinden waarvoor de persoonsgegevens zijn bestemd of daarmee verenigbare doeleinden.

 

Cookies en webstatistieken
Care IS maakt gebruik van cookies en webstatistieken om beter inzicht te krijgen in het gebruik van haar website door de verschillende bezoekers. Met die informatie kan Care IS haar website verbeteren en beter laten aansluiten op uw behoeften.

 

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine (tijdelijke) tekstbestanden die uw computer, tablet, of smartphone opslaat wanneer u onze website bezoekt. Cookies nemen geen persoonlijke gegevens over, ze onthouden alleen voorkeuren en interesses op basis van uw surfgedrag. De belangrijkste functie van cookies is dan ook om de ene bezoeker van de andere te onderscheiden.

 

Hoe verwijdert u cookies?

De meeste cookies verlopen na een bepaalde periode. U kunt er echter ook voor kiezen om de cookies handmatig via uw internetbrowser te verwijderen. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw internetbrowser.

 

Meer informatie of vragen

Indien u vragen heeft over het privacy- en cookiebeleid kunt u contact met ons opnemen.