Care IS vermogensbeheer is een professionele vermogensbeheerder uit Volendam met jarenlange ervaring. In 2010 is Care IS opgericht vanuit de overtuiging dat vermogensbeheer beter en goedkoper kon en moest.

Care IS beheert € 240 miljoen

Met onze heldere beleggingsstrategie en persoonlijke benadering, is Care IS uitgegroeid tot een gerenommeerde zelfstandige vermogensbeheerder in Nederland. In 2015 en 2016 is Care IS verkozen tot beste vermogensbeheerder van Nederland door de vakjury van de Gouden Stier. Vanaf € 100.000,- wordt uw vermogen door Care IS vakkundig beheerd.

Vermogensgroei begint met vermogensbehoud

Wij zijn van mening dat uw vermogen op de lange termijn alleen kan groeien als het behoud van uw vermogen de basis vormt. Daarom stelt Care IS vermogensbehoud boven vermogensgroei. Dit betekent onder andere dat wij uw beleggingen breed spreiden en minder risicovol gaan beleggen als wij vinden dat het risico toeneemt.

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Hierin leest u onder andere:

  • Ontvang per e-mail
    Binnen enkele seconden
  • Ontvang per Post
    Binnen 2 dagen in huis
Deze week 33 keer aangevraagd.

Door uw gegevens in te vullen, kan Care IS u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@care-is.nl

Care IS gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijke te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.