Onze beleggingsaanpak

Bij Care IS geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht en de focus op vermogensbehoud. Dit betekent dat wij uw vermogen goed gespreid beleggen, geen onnodige risico's nemen en zorgen dat de beleggingen aansluiten bij uw persoonlijke situatie.

Hoe wij voor u beleggen

Voordat gestart wordt met beleggen vindt een inventarisatie plaats van uw financiële situatie, wensen en doelen. Hierbij houden we rekening met hoeveel risico u kunt en wilt nemen. Vervolgens wordt met behulp van 2.000 beleggingssimulaties inzicht gegeven in verschillende toekomstige rendementsscenario’s. Met dit inzicht bepalen we samen hoe wij uw beleggingsdoelen het beste kunnen behalen.

Beleggen in beleggingsfondsen en ETF’s

Uw vermogen wordt belegd in een optimale beleggingsmix van onder andere aandelen en verschillende soorten obligaties. Voor het inrichten van de portefeuilles gebruiken we beleggingsfondsen en ETF’s. Op die manier kunnen we eenvoudig een wereldwijd gespreide beleggingsportefeuille opbouwen. Met een selectie van circa 10 verschillende fondsen en ETF’s beleggen wij onderliggend in ruim 3.000 verschillende soorten aandelen en obligaties.

Wetenschappelijk onderbouwd beleggen

Om het rendement te verhogen of het risico te verlagen, beleggen we in (groepen) bedrijven met specifieke kenmerken. Dit wordt ook wel factorbeleggen genoemd. Care IS belegt onder andere in:

 • Kwaliteitsbedrijven (Quality)
 • Bedrijven met een lage koersbeweeglijkheid (Low volatility)
 • Laag of ondergewaardeerde bedrijven (Value)
 • Kleine en middelgrote bedrijven (Smallcap)

Vermogensbehoud

Wij beleggen met de focus op de lange termijn en vermogensbehoud. Dit betekent dat we ons niet gek laten maken door de waan van de dag maar zeker ook niet dat wij achterover leunen en wachten tot het goed komt. We spelen bijvoorbeeld in op nieuwe trends en ontwikkelingen zoals de lage rente, duurzaamheid en nieuwe asset classes. Daarnaast ligt onze focus op vermogensbehoud. Dit betekent dat wij bij elk onderdeel van het beleggingsproces en bij alle keuzes die we maken de beheersing van het risico als uitgangspunt nemen.

Klanten over Care IS

 • Ontvang per e-mail
  Binnen enkele seconden
Deze week 2 keer aangevraagd.

Door uw gegevens in te vullen, kan Care IS u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@care-is.nl

Hierin leest u onder andere:


 • Wie wij zijn
 • Hoe wij voor u beleggen
 • De risicoprofielen van Care IS
 • De rendementen en kosten