Onze beleggingsaanpak

Vermogensbehoud staat bij ons voorop


We beginnen met het maken van afspraken

Voordat wij uw geld gaan beheren, maken we eerst kennis met u. We kijken samen naar uw persoonlijke situatie en bespreken uw wensen en doelen. Vervolgens spreken we af hoeveel risico u wilt lopen en welk rendement u nastreeft. Met behulp van 2.000 beleggingssimulaties geven we inzicht in de mogelijke uitkomsten.

Vermogensbehoud als basis voor ons beleggingsbeleid

De basis van ons beleggingsbeleid is vermogensbehoud. Dit betekent niet dat u geen risico’s loopt. Het betekent wel dat wij nooit onnodige risico’s nemen en liever wat behoudender zijn dan dat we de allerhoogste rendementen nastreven. Want bij hele hoge rendementen horen ook grote risico’s. Juist een stabiele vermogensgroei is waar wij naar streven.

Wij spreiden zo veel als mogelijk

Care IS belegt uw geld niet slechts in een handjevol bedrijven. Nee, we beleggen in duizenden verschillende bedrijven van over de hele wereld. Dat doen we met behulp van indexfondsen en ETF’s. Door goed te spreiden, verlagen we de kans dat uw beleggingen opeens flink in waarde dalen als een bepaalde regio, land, sector of bedrijf in de problemen komt.

Wetenschappelijk onderbouwd beleggen

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat goed presterende beleggingen, bepaalde kenmerken delen. Zo is onder andere aangetoond dat aandelen met een lage beweeglijkheid, lage waardering of hoge winstgevendheid op lange termijn beter presteren dan het marktgemiddelde. Wij gebruiken deze kennis voor samenstellen van uw beleggingsportefeuille. Dit wordt ook wel ‘factorbeleggen’ genoemd.

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Hierin leest u onder andere:

  • Ontvang per e-mail
    Binnen enkele seconden
  • Ontvang per Post
    Binnen 2 dagen in huis
Deze week 34 keer aangevraagd.

Door uw gegevens in te vullen, kan Care IS u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@care-is.nl

Care IS gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijke te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.