Onze beleggingsaanpak

Vermogensbehoud staat bij ons voorop


Hoe wij voor u beleggen

Voordat gestart wordt met beleggen vindt een inventarisatie plaats van uw financiële situatie, wensen en doelen. Hierbij houden we rekening met hoeveel risico u kunt en wilt nemen. Vervolgens wordt met behulp van 2.000 beleggingssimulaties inzicht gegeven in verschillende toekomstige rendementsscenario’s. Met dit inzicht bepalen we samen hoe wij uw beleggingsdoelen het beste kunnen behalen.

Beleggen in beleggingsfondsen en ETF’s

Uw vermogen wordt belegd in een optimale beleggingsmix van onder andere aandelen en verschillende soorten obligaties. Voor het inrichten van de portefeuilles gebruiken we beleggingsfondsen en ETF’s. Op die manier kunnen we eenvoudig een wereldwijd gespreide beleggingsportefeuille opbouwen. Met een selectie van circa 15 verschillende fondsen en ETF’s beleggen wij onderliggend in ruim 7.000 verschillende soorten aandelen en obligaties.

Wetenschappelijk onderbouwd beleggen

Om het rendement te verhogen of het risico te verlagen, beleggen we in (groepen) bedrijven met specifieke kenmerken. Dit wordt ook wel factorbeleggen genoemd. Care IS belegt onder andere in:

 • Kwaliteitsbedrijven (Quality)
 • Bedrijven met een lage koersbeweeglijkheid (Low volatility)
 • Laag of ondergewaardeerde bedrijven (Value)
 • Kleine en middelgrote bedrijven (Smallcap)

Ingrijpen als dat nodig is

Wij beleggen met de focus op de lange termijn. Dit betekent dat we ons niet gek laten maken door de waan van de dag maar zeker ook niet dat wij achterover leunen en wachten tot het goed komt. Als de risico’s op de financiële markten te groot worden kunnen wij de samenstelling van uw beleggingsportefeuille tijdelijk aanpassen. Dit is een essentieel onderdeel van onze focus op vermogensbehoud.

Klanten over Care IS

 • Ontvang per e-mail
  Binnen enkele seconden
 • Ontvang per Post
  Binnen 2 werkdagen in huis
Deze week 7 keer aangevraagd.

Door uw gegevens in te vullen, kan Care IS u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@care-is.nl

Hierin leest u onder andere:


 • Inzicht in onze beleggingsstrategie
 • De modelportefeuille van Care IS
 • Een uitgebreid rendementsoverzicht
 • Informatie over veiligheid en vergunningen

Care IS gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijke te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.