Vacature Sales en Accountmanager Care IS vermogensbeheer

Leestijd ± 1 minuut Laatste update: 08 aug 2019

Als sales en accountmanager hou je je bezig met acquisitie van nieuwe relaties. Je bent de contactpersoon voor vermogende particulieren, stichtingen en bedrijven. Je bent niet alleen de vraagbaak voor de cliënten, maar ook het visitekaartje van het bedrijf. Je vindt het leuk om te sparren over financiële vraagstukken en zoekt een commerciële functie.

Organisatie

Care IS vermogensbeheer is sinds 2010 actief als vermogensbeheerder. Care IS bedient vanuit het kantoor in Volendam ruim 700 relaties met een totaal belegd vermogen van meer dan 200 miljoen. Care IS belegt door middel van gespreide portefeuilles van index trackers waarbij vermogensbehoud voor vermogensgroei komt. Om onze verdere groeiambitie te realiseren zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Functie eisen

- Minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
- Minimaal één jaar ervaring als Accountmanager beleggen of minimaal drie jaar in een andere verkoopfunctie;
- Communicatief vaardig, sterk in het plannen van werkzaamheden, en administratief goed onderlegd.

Aanbod

Bij Care IS kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitdagende werkomgeving. Je krijgt uitstekende faciliteiten ter beschikking die je nodig hebt bij de uitvoering van je functie zoals vervoer, aanvullende opleidingen en flexibiliteit bij de invulling van je werkzaamheden. 
Wanneer je geïnteresseerd bent in de bovenstaande vacature willen wij je vragen om je CV te sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).
 


Deel via social media: