Presentatie: ‘Optimale vermogensplanning, hoe doet u dat?’

Publicatie: 20 mei 2016

In samenwerking met BDO accountants en Notariskantoor Feitsma Verhagen organiseert Care IS op woensdag 8 juni en woensdag 29 juni een lezing over optimale vermogensplanning. Deelname is gratis. Aanmelden kan via: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken), .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of 0299 720961. 

 

Het ontvangst is vanaf 19h00. De presentaties beginnen om 19h30 en zullen rond 21h00 zijn afgelopen. De avond zal afgesloten worden met een borrel.

 

Recentelijk zijn er belangrijke wetswijzigingen doorgevoerd rondom de erf- en schenkbelasting en de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). Ik zal vertellen wanneer het zinvol kan zijn om uw testament te wijzigen, om schenkingen te doen of om een zogenaamd “levenstestament” te laten opmaken. 

 

Soms is beleggen minder risicovol dan sparen. Ik leg graag uit wat daarmee wordt bedoeld. Ik ga in op de verschillende mogelijkheden om het vermogen te investeren. En welke impact heeft een vraagstuk als pensioen, fiscale structuur, schenken of vererven op de invulling van het vermogen? 

 

Hoelang heeft u nog recht op hypotheekrente aftrek? Wat betekent een verdere versobering van de eigen woning regeling voor u? En heeft u al een goed beeld van uw inkomen op pensioendatum? Deze, en vele andere vragen zal ik aan de hand van casussen met u doornemen.

 

Locatie
Woensdag 8 juni     Burggolf Purmerend
                               Westerweg 60, 1445 AD Purmerend


Woensdag 29 juni   Westfriese Golfclub
                                Zittend 19, 1617 KS Westwoud

 

Aanmelden kan via: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken), .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of 0299 720961.