Optimale vermogensplanning, hoe doet u dat?

Publicatie: 10 november 2015

In samenwerking met BDO accountants en adviseurs en Notariskantoor Feitsma Verhagen organiseert Care IS op 23 november een lezing over optimale vermogensplanning. 

De ontvangst is vanaf 19h00 in restaurant de Koningshoek in het stadion van FC Volendam (Sportlaan 10, ingang Eikenlaan). De presentaties beginnen om 19h30 en zullen rond 21h00 zijn afgelopen. 

 

Recentelijk zijn er belangrijke wetswijzigingen doorgevoerd rondom de erf- en schenkbelasting en de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBS). Ik zal vertellen wanneer het zinvol kan zijn om uw testament te wijzigen, om schenkingen te doen of om een zogenaamd “levenstestament” te laten opmaken. 

 

Soms is beleggen minder risicovol dan sparen. Ik leg u graag uit wat daarmee wordt bedoeld. Ik ga in op de verschillende mogelijkheden die u heeft om uw vermogen te investeren. En welke impact heeft een vraagstuk als pensioen, fiscale structuur, schenken of vererven op de invulling van uw vermogen?

 

Op Prinsjesdag is aangekondigd dat de belastingheffing op privé vermogen ingrijpend wijzigt per 1 januari 2017. Ik vertel u deze avond welke gevolgen dit voor u heeft, en of u hier wellicht al op kunt anticiperen. Daarnaast maak ik inzichtelijk hoe allerlei gebeurtenissen en risico’s in uw leven directe invloed hebben op uw inkomen en vermogen.

 

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of via het contactformulier op onze website


Deel via social media: