Care IS koopt aandelen terug

Care IS koopt aandelen terug

Na eerder de aandelenpositie in uw beleggingsportefeuille te hebben verlaagd, heeft Care IS vandaag (3 december) de weging van aandelen weer teruggebracht naar het normale, gewenste niveau. Op 21 november hebben wij 20% van uw aandelenportefeuille verkocht vanwege een verhoogde kans op een sterke beursdaling. Vandaag is de aandelenpositie teruggebracht door de aankoop van de iShares MSCI World ETF.  

Verbeterde vooruitzichten 

Door recente ontwikkelingen op de financiële markten zijn diverse belangrijke risico’s afgenomen. Zo wijzigde de Amerikaanse centrale bank haar toon over toekomstige renteverhogingen en lijkt de Italiaanse regering bereid tot het sluiten van een compromis met Brussel. Verder kwamen China en Amerika afgelopen weekend tijdens de G-20 ontmoeting tot een eerste overeenkomst betreffende het handelsconflict. Omdat de risico’s zijn afgenomen, hebben wij besloten de eerder verlaagde aandelenpositie binnen uw portefeuille weer op te bouwen. 

 


Deel via social media:

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.