De kosten van vermogensbeheer

Bij Care IS zijn we duidelijk over de kosten die u betaalt. We tonen alle kosten die u kunt verwachten. De tarieven die we in rekening brengen behoren tot de laagste in markt.

De kosten van vermogensbeheer bij Care IS bestaan uit twee onderdelen: de kosten van de dienstverlening en de kosten van de beleggingsproducten. Onder de kosten van de dienstverlening vallen de beheervergoeding van Care IS, de Servicefee (bewaarloon) van Saxo Bank en spread- en transactiekosten. De kosten van de beleggingsproducten worden opgesplitst in beheerkosten en transactiekosten. Deze worden automatisch in de koers van de beleggingen verwerkt. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van het belegd vermogen en het risicoprofiel. In de tabel hieronder kunt u de verwachte kosten zelf eenvoudig berekenen.

 

Maak een persoonlijke kostenberekening

Vul hieronder uw inlegbedrag in en klik een op een gewenst risicoprofiel.


Beheerkosten Care IS

Voor het beheren van uw vermogen brengt Care IS een beheervergoeding in rekening. Over de portefeuillewaarde tot €1.000.000,- bedraagt het tarief 0,80% per jaar, exclusief btw. Over de waarde tussen €1.000.000,- en €2.500.000,- geldt een tarief van 0,60%. Over de waarde boven €2.500.000,- bedraagt het tarief 0,40%.

Servicefee Saxo

Voor de administratie en bewaring van uw beleggingen brengt Saxo een servicefee in rekening. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw inleg. In de tabel hierboven kunt u de verwachte kosten zelf eenvoudig berekenen.

Transactie- en spreadkosten

Bij het uitvoeren van transacties betaalt u transactiekosten aan Saxo en spreadkosten op de beurs. Deze kosten zijn afhankelijk van het bedrag, het type beleggingsproduct en de beurs waarop gehandeld wordt. Voor de spreadkosten maken wij zelf ieder jaar een nieuwe inschatting.

Kosten beleggingsproducten

De beleggingsproducten waarin wij voor u beleggen, brengen beheerkosten en transactiekosten in rekening. Deze worden automatisch in de koers verwerkt en niet separaat bij u in rekening gebracht. In het document Beleggingstitels Care IS kunt u de kosten per fonds terugvinden.

  • Ontvang per e-mail
    Binnen enkele seconden
Deze week 2 keer aangevraagd.

Door uw gegevens in te vullen, kan Care IS u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@care-is.nl

Hierin leest u onder andere:


  • Wie wij zijn
  • Hoe wij voor u beleggen
  • De risicoprofielen van Care IS
  • De rendementen en kosten