Laat uw geld beleggen door de beste vermogensbeheerder van Nederland

Lees hier waarom Care IS al jaren tot de beste vermogensbeheerders van Nederland behoort »

Beste vermogensbeheerder van Nederland

Beste vermogensbeheerder
van Nederland

Wij beheren meer dan 240 miljoen euro

Wij beheren meer dan
240 miljoen euro

7,9

Meer dan 1200 klanten
zijn zeer tevreden over ons

Advies nodig of vragen?
Ons team staat voor u klaar!

U kunt altijd contact opnemen met één van onze accountmanagers. Zij helpen u graag persoonlijk verder.

De rendementen van Care IS vermogensbeheer

Bij Care IS belegt u volgens één van onze vijf risicoprofielen. Hieronder staan de gemiddelde rendementen per jaar vanaf 1 januari 2012 t/m 31 december 2018. De rendementen zijn netto, dus na aftrek van alle kosten.

Zeer defensief 0 %
Defensief 0 %
Neutraal 0 %
Offensief 0 %
Zeer offensief 0 %

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Risicoprofiel B | Zeer defensief

Dit risicoprofiel is geschikt voor beleggers die vermogensgroei willen realiseren op de lange termijn. De verwachte koersschommelingen bij dit risicoprofiel zijn relatief laag. De minimale aanbevolen periode om te beleggen is 3 jaar. In tegenvallende beleggingsjaren kunnen negatieve rendementen worden behaald. Het is voor beleggers van belang om bewust te zijn van de risico’s die aan beleggen verbonden zijn.


Vermogensverdeling Minimale bandbreedte Standaard verdeling Maximale bandbreedte
Liquiditeiten 0% 6% 50%
Obligaties 50% 75% 90%
Obligaties High Yield 0% 4% 10%
Obligaties Opkomende landen 0% 4% 10%
Aandelen 0% 8% 10%
Grondstoffen 0% 3% 10%

Risico en rendement
Verwacht rendement (exclusief kosten) 3,20%
Standaarddeviatie (risicomaatstaf) 4,00%
Risicoprofiel Zeer defensief

De risicometer geeft op grafische wijze de beweeglijkheid (volatiliteit) van de beleggingen in het risicoprofiel weer. De berekening is gebaseerd op koersen uit het verleden. Dit vormt een indicatie voor de toekomst, maar biedt geen garantie.

Scenario's Zeer defensief

Bovenstaande grafiek toont de verwachte vermogensontwikkeling op basis van een inlegbedrag van €100.000,- en een beleggingshorizon van 10 jaar. Uw vermogen komt met 95% zekerheid uit op het resultaat ergens tussen de optimistische en pessimistische uitkomst. Er is 5% kans dat het resultaat ergens buiten deze scenario’s uitkomt. Belegt u voor een kortere periode? Dan worden de scenario’s anders. Hoe langer u belegt, hoe hoger de kans op een positief resultaat. De waarde van uw belegging kan fluctueren. Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Let op: de gepubliceerde cijfers van de rendementen, risico’s en verwachte vermogensontwikkeling op deze pagina zijn gebaseerd op koersen uit het verleden waarbij voor de rendementsontwikkeling is uitgegaan van een standaardnormale verdeling. Deze gegevens zijn geen garantie voor toekomstige werkelijke ontwikkelingen, maar geven wel een indicatie van de toekomstige rendementen en risico’s. De kosten van beleggen zijn buiten beschouwing gelaten.

Waarom kiezen voor Care IS

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Hierin leest u onder andere:

  • Ontvang per e-mail
    Binnen enkele seconden
  • Ontvang per Post
    Binnen 2 dagen in huis
Deze week 19 keer aangevraagd.

Door uw gegevens in te vullen, kan Care IS u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@care-is.nl

Care IS gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijke te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.