Hoe werkt het?

Eenvoudig beginnen met vermogensbeheer


Beleggen aan ons uitbesteden gaat als volgt:


1. Kennismaken

Wij maken eerst persoonlijk kennis met u. Dit kan telefonisch, op ons kantoor in Volendam of gewoon bij u thuis. Wij luisteren naar uw situatie en wensen en leggen onze werkwijze uit.

2. Wij openen voor u een beleggingsrekening

Wij openen voor u een beleggingsrekening bij BinckBank. Deze rekening staat op uw eigen naam. Wij hebben een volmacht om hierop voor u de beleggingen te beheren.

3. U stort een bedrag

U stort een bedrag op uw beleggingsrekening. Het minimale instapbedrag bij Care IS bedraagt €100.000,-.

4. Wij gaan voor u beleggen

Care IS koopt de beleggingen aan en beheert deze. Uiteraard doen we dat uitsluitend volgens afspraken die we hierover vooraf hebben gemaakt.

5. Wij houden u op de hoogte

Met onze app heeft u altijd zicht op uw beleggingen. Daarnaast evalueren we jaarlijks de resultaten en ontvangt u elk kwartaal een heldere beleggingsrapportage.

6. Vrijblijvend kennismaken met Care IS?

Vraag dan hieronder onze brochure aan. Hierin kun u alle informatie over onze dienstverlening nog eens rustig op uw gemak nalezen.

  • Ontvang per e-mail
    Binnen enkele seconden
  • Ontvang per Post
    Binnen 2 werkdagen in huis
Deze week 9 keer aangevraagd.

Door uw gegevens in te vullen, kan Care IS u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@care-is.nl

Hierin leest u onder andere:


  • Inzicht in onze beleggingsstrategie
  • De modelportefeuille van Care IS
  • Een uitgebreid rendementsoverzicht
  • Informatie over veiligheid en vergunningen

Care IS gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om het bezoek aan deze website makkelijker en persoonlijke te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.