Beleggen uitbesteden

Beleggen bij Care IS vermogensbeheer is veilig. Wij hebben een vergunning van de AFM, staan onder toezicht van De Nederlandsche Bank en zijn aangesloten bij verschillende belangenorganisaties.

Care IS staat onder toezicht

Care IS staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor het verrichten van beleggingsdiensten. De AFM is toezichthouder op iedereen die in Nederland actief is op de beleggingsmarkt. Klik hier voor de AFM-registratie van Care IS.

Bij een faillissement blijft het altijd uw geld

Om uw geld te beschermen zijn de beleggingen en liquiditeiten ondergebracht bij Saxo Bank op een beleggingsrekening op uw eigen naam. Dit betekent dat als Care IS of Saxo Bank in de problemen komt, dit geen gevolgen heeft voor uw beleggingen. Voor liquiditeiten is het deposito garantiestelsel van toepassing. Het enige wat u dan zou moeten doen is op zoek gaan naar een andere vermogensbeheerder.

Wij kunnen niet zomaar aan uw geld komen

Uw geld kan bij Care IS alleen worden overgeboekt naar de door u opgegeven tegenrekening bij uw eigen bank. Wij kunnen en mogen uw vermogen alleen beheren volgens het door u gekozen risicoprofiel. Vooraf worden afspraken gemaakt over hoe uw vermogen wordt belegd, hoeveel risico u wilt en kunt lopen en welk rendement u mag verwachten.

Wij zetten nog een stapje extra

Om onze objectiviteit, onafhankelijkheid en integriteit te waarborgen zijn wij vrijwillig aangesloten bij verschillende organisaties en belangenverenigingen. Zo zijn we geregistreerd bij het Dutch Securities Institute (DSI), de Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en de Vereniging van Vermogensbeheerders & Adviseurs (VV&A).

Beleggen brengt risico’s met zich mee

Ondanks dat uw geld bij ons veilig is ondergebracht, brengt beleggen zelf natuurlijk risico’s met zich mee. In het algemeen geldt dat een belegging met een hoger verwacht rendement, hogere risico’s met zich meebrengt. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken en risico's van beleggen.

  • Ontvang per e-mail
    Binnen enkele seconden
Deze week 1 keer aangevraagd.

Door uw gegevens in te vullen, kan Care IS u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@care-is.nl

Hierin leest u onder andere:


  • Wie wij zijn
  • Hoe wij voor u beleggen
  • De risicoprofielen van Care IS
  • De rendementen en kosten