Gouden Stier: Care IS twee jaar op rij Beste vermogensbeheerder

Al meer dan tien jaar selecteert ‘IEX Gouden Stier’ de beste beleggingsinitiatieven in de markt. De onafhankelijke vakjury verkoos Care IS Vermogensbeheer in 2015 en 2016 tot Beste vermogensbeheerder van Nederland. Sinds 2018 wordt geen winnaar meer verkozen maar bepaalt IEX Gouden Stier de 5 ‘Beste Keuzes’ in de markt.

 

Care IS ‘Beste Keuze’
Voor het vijfde jaar op rij behoort Care IS bij de 5 beste vermogensbeheerders van Nederland. De onafhankelijke vakjury verkoos Care IS vermogensbeheer in 2018 als Beste Keuze in de categorie vermogensbeheer. Winnaars van de IEX Gouden Stier ‘Beste Keuze’ behoren tot de beste producten, diensten en aanbieders die er op dit moment in de markt te vinden zijn.

 

Onafhankelijke vakjury
Bij het bepalen van de Beste Keuze werkt IEX Gouden Stier samen met verschillende kennispartners, waaronder AF Advisors en beleggingsmatch. De selectie vindt plaats op basis van objectieve, transparante criteria. Deze worden beschreven in de juryrapporten die na de uitreiking worden gepubliceerd. De Beste Keuze van IEX Gouden Stier is een gewaardeerd keurmerk binnen de financiële wereld.

 

Waarom is Care IS twee keer op rij de beste vermogensbeheerder van Nederland?
Volgens de vakjury had Care IS vermogensbeheer een uitermate compleet beleggingsvoorstel, heldere communicatie over het beleggingsbeleid, risicobeleid en realistische rendementsverwachtingen. Daarnaast prees de jury het actief meedenken met de klant: “Care IS had meerdere scenario’s uitgewerkt om de klant een goed inzicht te geven in zijn beleggingsdoel en de haalbaarheid daarvan. Zo lieten zij zien wat er gebeurt als je eerder wilt stoppen met werken of bijvoorbeeld vijf jaar langer doorwerkt”, aldus de vakjury