Lyxor Euro Stoxx 300 UCITS ETF

 

Het doel van de Lyxor Euro Stoxx 300 UCITS ETF is om de Euro Stoxx 300 index zo goed mogelijk te volgen. In deze index zijn de 300 meest liquide aandelen van bedrijven uit de Eurozone opgenomen.

Samenstelling

De Lyxor Euro Stoxx 300 UCITS ETF biedt een goed gespreide blootstelling naar de Europese aandelenmarkt. De weging van aandelen in de index wordt samengesteld op basis van marktkapitalisatie. Dit betekent dat de aandelen van bedrijven met de grootste beurswaarde de grootste weging in de index hebben.

Waarom deze ETF is geselecteerd?

Er zijn honderden verschillende ETF's beschikbaar die beleggen in Europese aandelen. Care IS heeft deze ETF van Lyxor geselecteerd vanwege de zeer lage kosten (0,07%), fysieke replicatie en sterke tracking performance. De tracking performance is het vermogen om de onderliggende index zo goed mogelijk te volgen. Hierdoor gaat weinig tot geen rendement verloren.Deze publicatie is opgesteld door Care IS en is een marketingcommunicatie-uitgave. De in deze publicatie aangeboden informatie is bedoeld als informatie in algemene zin en houdt geen rekening met uw individuele specifieke omstandigheden. De inhoud van deze publicatie mag daarom nadrukkelijk niet worden beschouwd als een beleggingsaanbeveling, beleggingsadvies, aanbieding of uitnodiging tot het aankopen of verkopen van financiële instrumenten of het afnemen van een beleggingsdienst. Beslissingen op basis van de informatie uit dit document zijn voor uw eigen rekening en risico. Aan deze publicatie kunt u geen rechten ontlenen.