Mijn-omgeving

Care IS vermogensbeheer
Gouden Stier

Beste Juryleden,

Voor de beoordeling van de digitale klantbeleving presenteren wij hierbij de Mijn-omgeving van Care IS vermogensbeheer. Deze bestaat uit twee verschillende onderdelen: (1) KYC Persoonlijke inventarisatietool en (2) Persoonlijke inlogomgeving portefeuille.

 

Vragen of opmerkingen vernemen wij graag. U kunt hiervoor contact opnemen met Laurens Leek via 0621583054 of laurens.leek@care-is.nl.

KYC Persoonlijke inventarisatietool KYC Persoonlijke inventarisatietool

Om u kennis te laten maken met onze tool hebben wij een testaccount voor u aangemaakt. Deze geeft toegang tot de persoonlijke situatie en het gekozen risicoprofiel van de fictieve familie Stier. De familie Stier is al een tijdje klant bij Care IS. Samen met hun vaste contactpersoon hebben zij reeds een eerste inventarisatie afgerond. Na afronding van elke inventarisatie ontvangt de klant per e-mail een beleggingsplan en het ondertekende risicoprofiel. Deze documenten kunt u hieronder inzien.

Risicoprofiel | Beleggingsplan

U heeft de mogelijkheid om in te loggen in het account van de familie Stier. Hier kunt u een nieuwe periodieke inventarisatie uit te voeren. Wij hebben reeds een nieuwe inventarisatie aangemaakt. Hierin zijn de gegevens uit de vorige inventarisatie overgenomen.

Testaccount familie Stier

Om u zelf kennis te laten maken met onze tool hebben wij een testaccount voor u aangemaakt. Deze geeft toegang tot de persoonlijke situatie en het gekozen risicoprofiel van de fictieve familie Stier. De familie Stier is al een tijdje klant bij Care IS.

U kunt inloggen via deze URL: login.care-is.pro. Hieronder staan de inloggegevens. Wanneer u voor de eerste keer inlogt, ontvangt u een SMS-code ter verificatie op nummer 0631914526:

Gebruikersnaam:
gouden.stier
Wachtwoord:
Wordt separaat verzonden
Klantnummer:
104035

LET OP: Lees onze korte instructie om de tool zo goed mogelijk te kunnen testen.


Persoonlijke inlogomgeving portefeuille Persoonlijke inlogomgeving portefeuille

Klanten van Care IS beschikken over een persoonlijke inlogomgeving. Deze is opgesteld in samenwerking met BinckBank. Hierin kunnen zij hun beleggingsportefeuille op ieder moment van de dag bekijken. Tevens biedt de omgeving toegang tot orderoverzichten, koersen, en verschillende rapportages.

De persoonlijke inlogomgeving kan uitsluitend worden gekoppeld aan bestaande klantrekeningen bij BinckBank. Daarom presenteren we deze middels een video en screenshots. Klik op onderstaande link voor een video van een impressie van onze persoonlijke inlogomgeving.

Screenshots

Onderstaand volgen een aantal screenshots van de persoonlijke inlogomgeving.

Portefeuilleoverzicht

Portefeuilleoverzicht

Geldrekening

Geldrekening

Orderoverzicht

Orderoverzicht

Koersenoverzicht

Koersenoverzicht

Rekeningafschriften

Rekeningafschriften

Positieoverzichten

Positieoverzichten

Vermogensbeheerrapportage

Vermogensbeheerrapportage

Instellingen

Instellingen