Beste Juryleden,

 

Met veel genoegen nemen wij dit jaar deel aan de verkiezing van de Gouden Stier voor 'Beste Vermogensbeheerder 2017'. Op deze websitepagina vindt u alle informatie met betrekking tot onze deelname.

 

Onderstaand vindt u het beleggingsvoorstel (bijlage II) voor de familie Janssen. U kunt dit voorstel het beste online lezen. Het voorstel bevat namelijk drie videogedeeltes en een link naar een interactieve tool op onze website. Verder vindt u hieronder alle gevraagde aanvullende vragen en informatie uit Bijlage III en Bijlage IV.

 

Bijlage II - Beleggingsvoorstel familie Janssen

Wij hebben voor de familie Janssen een persoonlijk beleggingsvoorstel gemaakt. U kunt dit voorstel het beste online lezen omdat er video's en links naar de website in zijn verwerkt.

 

U kunt de video's ook hier bekijken. Klik hier (pop-up) of hier (nieuw pagina) om de simulatietool te gebruiken.

 

Bijlage III - Aanvullende vragen

Door op onderstaande link te klikken kunt u de antwoorden op de aanvullende vragen uit bijlage III downloaden.

 

Bijlage IV - Aanvullende informatie

Hieronder vindt u alle gevraagde aanvullende informatie uit bijlage IV.

 

1. Voorbeeld kwartaalrapportage

Na afloop van ieder kwartaal ontvangen klanten van Care IS een persoonlijke kwartaalrapportage. Hierin is onder andere informatie opgenomen over de asset allocatie (normgewichten en bandbreedtes), rendementen, risico's, transacties en kosten. Naast de persoonlijke kwartaalrapportage van Care IS, hebben klanten ook toegang tot de kwartaalrapportage van BinckBank. Deze bevat een positieoverzicht, mutatieoverzicht en rendementsoverzicht.

 

Door op onderstaande links te klikken, kunt u de kwartaalrapportages van Care IS en BinckBank downloaden.

 

2. Voorbeeld van de inlogomgeving

Klanten van Care IS beschikken over een persoonlijke inlogomgeving waarin 24 uur per dag de actuele situatie van de beleggingsportefeuille te zien is. U kunt de belangrijkste aspecten van de inlogomgeving bekijken in onderstaande video.

 

 

​3. Communicatie met klanten

Care IS onderscheidt drie verschillende communicatieonderdelen: a. Kwartaalberichten, b. Marktupdates/algemeen en c. Communicatie voorafgaand aan de dienstverlening.

 

a. Kwartaalberichten

Na afloop van ieder kwartaal ontvangen klanten van Care IS per e-mail een kwartaalbericht. Onderstaand kunt u de laatste vier verzonden kwartaalberichten inkijken. Klik hiervoor op onderstaande afbeeldingen. U kunt de artikelen lezen door op de blauwe linkjes onder de afbeeldingen te klikken. Als klanten op de knop 'Download uw persoonlijke rapportage klikken' ontvangen zij de persoonlijke kwartaalrapportage van Care IS die u hierboven bij onderdeel 1 kunt inzien.

 

 

 

b. Marktupdates/algemeen

Care IS informeert klanten altijd over de geldende marktomstandigheden en eventuele gevolgen daarvan door middel van nieuwsbrieven. Bij extreme marktomstandigheden, zoals Brexit en de Amerikaanse verkiezingen, ontvangen klanten meerdere nieuwsberichten. Hieronder kunt u per onderwerp en periode een selectie van deze nieuwsbrieven bekijken. Onder het kopje 'nieuws' op de website kunt u alle nieuwsberichten en kwartaalberichten teruglezen.

 

2017 t/m augustus

 

 

 

Tweede halfjaar 2016

 

 

 

Brexit

Zowel vóór als na het Brexit-referendum hebben wij onze klanten op de hoogte gehouden over de situatie en de (mogelijke) gevolgen voor de beleggingen. Klik op onderstaande afbeeldingen om de nieuwberichten te bekijken. Via de links eronder kunt u het hele bericht lezen.
 

 

 

Klantbijeenkomst

Naast onze kwartaal- en nieuwsberichten nodigen wij alle klanten 2x per jaar uit voor onze klantbijeenkomsten. Tijdens deze klantbijeenkomsten gaan we in op actuele marktomstandigheden, het gevoerde beleid, de positionering van de beleggingsportefeuille en is er tijd voor vragen. Onderstaande afbeeldingen zijn de berichten over de laatste twee klantbijeenkomsten.

 

 

c. Communicatie voorafgaand aan de dienstverlening

Voorafgaand aan de dienstverlening ontvangen alle klanten een beleggingsplan. Daarnaast ontvangen zij in ieder geval twee documenten over de risico's van beleggen en de verschillende risicoprofielen. Door op onderstaande links te klikken, kunt u deze documenten downloaden. 

 

Tijdens het openen van de beleggingsrekening houden we de klant per e-mail op de hoogte van alle vervolgstappen. Klik op onderstaande afbeeldingen om deze e-mails te bekijken.​

 


Voorbereiding tekenafspraak

Activeer uw beleggingsrekening

Start met beleggen

Bevestiging storting

 

 

4. Maandrendementen

Klik op onderstaande link om een Excel-bestand met de maandrendementen van Care IS te downloaden.

 

5. Bijlage Beleggingsteam

In hoofdstuk 11 van het beleggingsvoorstel wordt het beleggingsteam en beleggingsproces van Care IS toegelicht. Hieronder kunt u dit hoofdstuk downloaden.

 

Overige informatie

Om een zo goed mogelijk beeld te vormen van onze dienstverlening kunt u onderstaande documenten lezen. Hierin geven wij extra informatie over onder andere onze werkwijze, beleggingsbeleid, kosten etc. Deze documenten zijn ook terug te vinden op onze website of fysieke/digitale informatiepakket.

 

 

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen hebben, vernemen wij die graag. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via 0299-720961 of .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

 

Met vriendelijke groet,

 

Laurens Leek & Loege Schilder

  • Ontvang per e-mail
    Binnen enkele seconden
  • Ontvang per Post
    Binnen 2 werkdagen in huis
Deze week 52 keer aangevraagd.

Door uw gegevens in te vullen, kan Care IS u benaderen voor marketingdoeleinden. Afmelden kan eenvoudig via info@care-is.nl

Hierin leest u onder andere:


  • Wie wij zijn
  • Hoe wij voor u beleggen
  • De risicoprofielen van Care IS
  • De rendementen en kosten